blog

FND Reality: Byl pro nás rok 2021 úspěšný?

FND reality 06.01.2022

FND Reality: Byl pro nás rok 2021 úspěšný?

Splnili jsme definované cíle, kterých jsme chtěli v roce 2021 dosáhnout? Jaké jsou naše plány do nového roku?

Za největší úspěch určitě považuji růst našeho realitního týmu. V roce 2020 jsem ve FND Reality figuroval sám společně s pár příležitostnými externisty. V minulém roce se mi podařilo vybudovat stabilní základnu o třech makléřích a šesti tipařích (lidech, kteří si na branži makléře ještě netroufají, ale jsou jim nemovitosti blízké), kteří se vám, našim klientům, mohou plně věnovat.

Není tajemstvím, že vůči firmám v Brně patříme prozatím k těm menším. Přesto se nám podařilo v uplynulém roce prodat 48 nemovitostí v Jihomoravském, Olomouckém a Zlínském kraji a také v kraji Vysočina. 

V létě si nás mateřská společnost Firma na důvěru při stěhování nezapomněla zabalit s sebou do nového sídla na Žarošické. Jako realitka máme svou vlastní kancelář, k dispozici komfortní zázemí i řadu jednacích místností pro schůzky s klienty. Velkou výhodou těchto prostor jsou parkovací stání přímo u budovy. Čili pokud za námi máte cestu, nemusíte si s parkováním dělat starost.

Úspěšnost prohlídek nemovitostí vnímám jako velmi silnou. V roce 2021 proběhlo celkem 196 prohlídek nemovitostí. Z toho nám vyplývá, že v průměru každý čtvrtý zájemce nemovitost opravdu koupil

Na prohlídky s klienty jsme najezdili přes více než 26 000 kilometrů. Pro vaši představu, je to jako byste jeli z Brna do Prahy a zpět 130krát za rok, čili téměř každý třetí den.

Uvědomuji si také, jak je komunikace k veřejnosti důležitá. Proto jsme v předchozím roce natočili několik videí na sociální sítě, zapracovali jsme celkově na obsahu a našich webových stránkách, na přidané hodnotě a rozšíření spoluprací s novými partnery.

V novém roce určitě chci rozšířit náš realitní tým o další makléře a tipaře, abychom mohli uspokojit klienty v rámci rozsáhlejšího perimetru Brna než tomu bylo doposud.  

Autor: Petr Pilát

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Při prodeji zajistíme kompletní servis: administrativu, reklamu a právní servis.


Vy hledejte nové bydlení

PROFESIONALITA

PROFESIONALITA

Profesionální makléř odvede maximum od focení nemovitosti přes prohlídky po prodej.


Vy čekáte na peníze

REKLAMA

REKLAMA

Vaši nemovitost během prodeje propagujeme nejen v realitních katalozích.


Buďte vidět

DŮVĚRA

DŮVĚRA

Můžete se na nás spolehnout. Doladíme s vámi všechny drobnosti při koupi nebo prodeji.


Nestresujte se

FINANCOVÁNÍ

FINANCOVÁNÍ

Ve spolupráci s FND Finance, vám pomůžeme s financováním koupě nemovitosti.


Vše na jednom místě